Iskuryhmä Tenolla

Vetouisteluun liittyvät keskustelut. Otsikot kalalajin mukaan (esim. lohta uistellen, haukea 2008, kuhan sain tms).

Iskuryhmä Tenolla

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Ma Heinä 05, 2010 20:59

Seuran värejä Tenolla ovat parhaillaan edustamassa Jussi ja Tuomo. Jussilla on jo toinen viikko menossa, kun taasen Tuomo ja Saarisen veljekset liittyivät joukkoon vasta tänään.

Viime viikko oli vielä melko kylmä öiden ollessa +5 ja päivisinkin +9. Viileydestä oli se hyöty, että jussilla meni 3vrk ennenkuin näki ensimmäisen hyttysen. Tänään jo kelikin on lämpimämpi +18 ja vesikin on lämmennyt 13 asteiseksi. Puhuivat, että tuo veden lämpötila on lohensaantiin aika ihanteellinen, sillä Lohi jää lämpimän veden ansiosta jokeen hieman jo lepäilemäänkin minkä ansiosta kontaktien määrä kasvaa oleellisesti.

La-Su yö oli jussilla parhain, sillä tähän mennessä ainut saalis nousi tuona yönä. Tosin se vasta yhden merivuoden kokelas(titti), jolle elopainoa oli kertynyt 1,8kg. Samaisena yönä oli magnumi antanut merkin olemassa olostaan. Jussi kuvaili tapahtuman näin: "Todella iso oli kiinni soudellessa. Iskun jälkeen se jumputti tasaseen koskea ylös, eikä se tiennyt jarrusta mitään. Irti se sitten pääsi."
Aiemmin rannalta heitellessä yksi 6-8kg kala irtosi jaloista, muita tapahtumia ei vielä ole ollukkaan.
Kaikki merkit ovat olleet perhoissa ja nimenomaan tuossa klassisessa Black Doctorissa.
Viikon aikana tietoon on tulleet seuraavat lohet: 24kg, 19,5, 16,6 ja 15,5kg. Lukumäärällisesti ei kuulema kovin paljoa ole noussut, mutta nimen omaan magnumit tuntuisivat olevan otilla.
Nähtäväksi jää mitä Tuomon iskuryhmä tekee saalistilastoihin, sillä tänään 21.00 he aloittavat soutu urakkansa..käytännössä juuri nyt vene irtosi rannasta.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 386
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 17:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » To Heinä 08, 2010 18:51

Joitain tapahtumia viime kerrasta vaikkakin magnumit antavat edelleen odotuttaa.

Ensimmäisellä luvalla Saarisen veljekset nappasivat heti 6kg lohen ja Tuomokin yhden titin. Viime yönä Jussi karkuutti rantakiviin 4-5kg kalan ja Saarisen veljekset nostivat toisena kalanaan 7kg lohen.

Vettä joessa paljon ja sen lämpötila 15 astetta, joten otolliset ajat lohelle pitäisi olla. Sääkin on aivan tyyni +18.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 386
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 17:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Pe Heinä 09, 2010 22:53

Viime yön tapahtumat osu jälleen Saarisille, jotka väsyttelivät nyt 12,1 ja 13kg lohet! Muut pariairokaksikot hakevat vielä värejään, sillä jussillakaan ei muuta ku yx tärppi. Jos sama suhde jatkuu saaliskalojen koon kasvuna niin viikonloppuna saattaa kaxkymppinen nousta veneeseen.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 386
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 17:53
Paikkakunta: Viiala


Paluu Vetouistelusta yleisesti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron