Muikut
Lähetetty: La Joulu 09, 2017 06:29
Jaakon valkosipulimuikut
300 g muikku- tai silakkafileitä
5 valkosipulinkynttä
1 rkl suolaa
1–2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet pieniksi kuutioiksi. Murskaa ne
haarukalla öljyn ja suolan kanssa tahnamaiseksi. Pyörittele fileet
mausteseoksen kanssa.
2. Painele fileet tiukasti vuokaan ja peitä ne kelmulla. Anna kalojen
maustua pari vuorokautta. Nauti kaloista leivällä leikkeleenä tai
salaatinosana.
Lähde ET-lehti
300 g muikku- tai silakkafileitä
5 valkosipulinkynttä
1 rkl suolaa
1–2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet pieniksi kuutioiksi. Murskaa ne
haarukalla öljyn ja suolan kanssa tahnamaiseksi. Pyörittele fileet
mausteseoksen kanssa.
2. Painele fileet tiukasti vuokaan ja peitä ne kelmulla. Anna kalojen
maustua pari vuorokautta. Nauti kaloista leivällä leikkeleenä tai
salaatinosana.
Lähde ET-lehti