PM-pilkki 2016 Viitasaari

Tänne ilmoituksia pilkkikisoista sekä samaan ketjuun tulokset. Vieraat seurat/ym. kisailmot: Kun laitat kisailmoituksia, niin olisi suotavaa toimittaa samaan ketjuun myös kisan tulokset tai linkki tuloksiin. Kiitos! Otsikoksi: Mikä, missä ja milloin.

PM-pilkki 2016 Viitasaari

ViestiKirjoittaja juza » Su Huhti 03, 2016 06:50

Suomen joukkue pilkki Pohjoismaiden mestariksi

SVK - 2.4.2016
Tänään kilpailtu Pohjoismaiden Pilkkimestaruus oli sinivalkoisten juhlaa. Suomalaiset nappasivat kultamitalit niin maiden välisessä mittelössä kuin useassa joukkue- ja henkilökohtaisessa sarjassakin. Norja ja Ruotsi pistivät lujaa kampoihin ja onnistuivat kovalla työllä nappaamaan muun muassa miesten ja naisten sarjojen kirkkaimmat mitalit.

Tämän vuoden PM-pilkin kilpailuvesistöksi valittiin Keiteleenjärven Pirttiselkä. Kisapaikka paljastettiin joukkueille vasta eilen eli kisapäivää edeltävänä iltana. Siitä alkoi heti taktiikan ja strategian laatiminen. Osalle Suomen joukkueesta vesistö oli ennestään tuttu. Norjalaiset ja ruotsalaiset turvautuivat perinteiseen taktiikkaan; paikallisia kalastajia pyrittiin seuraamaan enemmän tai vähemmän tiivisti.
Lue lisää: SVK | PM-pilkki 2016, Viitasaari tulokset (xls) | Kuvia ym. löytyy SVK:n Facebook- sivulta.
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2287
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

Paluu Pilkkikilpailut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron