MM-morri 2013, Wausau, Yhdysvallat 16.-17.2.

Tänne ilmoituksia pilkkikisoista sekä samaan ketjuun tulokset. Vieraat seurat/ym. kisailmot: Kun laitat kisailmoituksia, niin olisi suotavaa toimittaa samaan ketjuun myös kisan tulokset tai linkki tuloksiin. Kiitos! Otsikoksi: Mikä, missä ja milloin.

MM-morri 2013, Wausau, Yhdysvallat 16.-17.2.

ViestiKirjoittaja juza » Ma Helmi 18, 2013 07:46

Kuva

MM-morri 2013, Wausau, Yhdysvallat 16.-17.2. tulokset: http://www.usaiceteam.com/wp-content/up ... -final.pdf
Onnittelut tuoreelle Maailmanmestarille Toni Stenbergille sekä koko tiimille joukkuehopeasta!!
Kuva Hopeajoukkueesta ice-fun.ru foorumilla
Kuvia kisoista www.wausaudailyherald.com


SVK tiedote 19.2.13
SUOMEEN KULTA JA HOPEA MORMUSKOINNIN MM-KILPAILUISSA USA:SSA

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöä (SVK) edustanut kuusankoskelainen Toni Stenberg voitti mormuskoinnin maailmanmestaruuden 16.-17. helmikuuta Yhdysvalloissa. Menestystä täydensi Suomen joukkueen sijoittuminen toiseksi joukkuekilpailussa. Kilpailuvesistö oli Eau Pleine Reservoir Wausaussa, Wisconsissa.

Suomalainen voitti nyt ensimmäistä kertaa kansainvälisen kilpakalastusliiton (FIPS ed) järjestämän kilpailun. Henkilökohtaisen kilpailun toiseksi tuli Sergei Bolyakhin Venäjältä ja kolmanneksi yhdysvaltainen Chad Schaub. Joukkuekilpailun voitti Venäjä ja Liettua oli kolmas.

Mormuskoinnin MM-kilpailuihin osallistui yhdentoista maan joukkueet. Suomen joukkueessa kilpailivat Stenbergin lisäksi Vesa Kuusela, Harri Nikula, Jussi Rossi, Kimmo Lintilä ja Petri Ahola. Joukkueen kapteenina toimi Seppo Pönni, valmentajana Elmo Olkkola ja delegaattina Maria Olkkola. Lue lisää SVK
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2219
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

Paluu Pilkkikilpailut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron