Viehekalastuksen SM-kilpailu 16.-17.6.2018 Säkylän Pyhäj

Kaikki muut kalastuskilpailuilmoitukset tänne. Kun alkaa tarpeeksi tulemaan tietyn kipailulajin ilmoituksia, niin oma alue sille sitten.
Kisailmoituksen otsikkoon mikä, missä, milloin.

Viehekalastuksen SM-kilpailu 16.-17.6.2018 Säkylän Pyhäj

ViestiKirjoittaja Lahden Kalaveikot » Pe Kesä 15, 2018 07:58

Kuva

Suomeen uusi viehekalastuskilpailu

Tiedote - SVK 13.6.2018
Erilaiset viehekalastuskilpailut ovat eläneet noususuhdannetta jo jonkin aikaa ja nyt olemassa olevien rinnalle nousee uusi tulokas – tai itse asiassa kolme. Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK) Koolla on väliä -hankkeen järjestämät SM-Ahven, SM-Hauki ja Viehekalastuksen SM järjestetään tulevana viikonloppuna ensimmäistä kertaa. Pääroolissa ovat isomuksia jahtaavat kilpakalastajat sekä kilpailuvesistönä toimiva Säkylän Pyhäjärvi.

Säkylän Pyhäjärvellä 16.-17. kesäkuuta kilpaillaan ahvenen ja hauen lajikohtaisista Suomen mestaruuksista. Niissä parhaiten menestyneet palkitaan lisäksi Viehekalastuksen SM-mitaleilla. Kaksihenkisten venekuntien tuloskortissa otetaan huomioon viisi pisintä ahventa ja haukea. Niiden pyytämisessä saa käyttää kerrallaan vain yhtä vapaa ja viehettä. Saaliskalat mitataan heti veneessä ja kuvatodisteet toimitetaan kännykällä tuomaristolle.

Kilpailun kohdelajeille asetetaan ylämitat (ahven 35 cm, hauki 80 cm), joita lyhyempiä kaloja on joukkueilla mahdollisuus ottaa saaliiksi. Välikoon ahvenista keitetään kilpailijoille myös kalasoppaa. Muut kalat tulee vapauttaa elävinä. Sääntöjen ja suositusten avulla halutaan näyttää esimerkkiä vastuulliseen kalastukseen.
Kilpailuun voi ilmoittautua mukaan perjantai-iltaan saakka osoitteessa http://www.viehekalastuksen-sm.fi.


Kilpailun palkintopöytä on katettu koreaksi. Voittajavenekunta saa omakseen 16 000 euron arvoisen venepaketin, ja jaossa on muitakin palkintoja kymppitonnin edestä. Arvopalkintojen lisäksi on kisasta luvassa niin livetulokset kuin -videotkin. Jälkimmäisen hoitaa urheilukalastuspiireissä tunnettu Kalastajan Kanava.


Livetulosseuranta päivittyy kilpailusivulle: http://www.viehekalastuksen-sm.fi
Livelähetykset ja videot julkaistaan kilpailun FB-sivuilla: http://www.facebook.com/viehekalastuksenSMKetkä ovat Suomen parhaat ahvenen- ja hauenkalastajat? Keillä on viehekalastus kokonaisuutena parhaiten hallussa? Se selviää 17.6. Lomakeskus Sieravuoressa (Sieravuorentie 117, Honkilahti), joka toimii tapahtuman kilpailukeskuksena.

Media on tervetullut seuraamaan sunnuntaina klo 18.30 alkavaa palkintoseremoniaa.Lisätietoja:

Järjestöpäällikkö Olli Saari, puh. 050 339 4660, olli.saari(at)vapaa-ajankalastaja.fi

Kalatalousasiantuntija Marcus Wikström, puh. 045 110 2126, marcus.wikstrom(at)vapaa-ajankalastaja.fi
http://www.viehekalastuksen-sm.fiSuomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 513 seurassa toimii yhteensä noin 40 000 kalastuksen harrastajaa.
Avatar
Lahden Kalaveikot
Site Admin
 
Viestit: 2742
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 22:12
Paikkakunta: - Lahti -

Paluu Muut kalastuskilpailut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron