ME! Seuralainen ilmoittaudu mukaan tempaukseen!

Tänne ylläpito siirtää vanhoja keskusteluja. Kun joku keskustelu sattuu lämpiämään uudestaan, niin palautetaan foorumille sitten. Pysyy selvempänä.

ME! Seuralainen ilmoittaudu mukaan tempaukseen!

ViestiKirjoittaja juza » Ti Loka 28, 2008 00:32

Kuva Maailmanennätys pilkki! Seuralainen, ilmoittaudu mukaan yhteiseen tempaukseen!


Seura on antanut syyskokouksessaan 22.10.2008 siunauksen tapahtumalle.
Entisen ennätyksen rikkominen vie kalenterista 2 viikkoa ja 7 tuntia.
Tapahtuma alkaa viikolla 11. ja päättyy viikolla 13. Aloituspäiväksi on sovittu ti 10.3.2009 ja todennäköinen päättymispäivä on ti 24.3.2009.
Tuolle ajanjaksolle osuu mm. SM-pilkki (15.3), mutta se päivä vedetään vaanijoilla, jotka eivät SM:iin lähde.

Yksi tavoite muiden joukossa on saada tapahtuma Guinnessin ennätysten kirjaan. Edellytyksenä on, että osallistujat ovat samasta seurasta. Aiemmat ennätystehtailut ovat syntyneet saman seuran jäsenien suorituksista. Muutoin kaikki kynnelle kykenevät ovat enemmän kuin tervetulleita. Joidenkin kohdalle saattaa tulla kysymykseen seuraan liittyminen, mutta sekin on varsin vaivaton toimenpide. Tervetuloa!
Osallistujille on suunnitteilla muistopalkinto, mitä ei varmasti jaeta ihan joka vuosi. Mikäli kaikki suunnitelmat toteutuvat, niin jotkut osallistujat esiintyvät TV:ssä ja toiset radiossa. Kuitenkin jokainen osallistuja tulee keräämään enemmän huomiota, kuin normaalilla pilkki reissullaan. Tosin kalamiehet eivät harrasta huomionkipeyden vuoksi, mutta sitä tulee nyt ainakin saman verran kuin kalaa.

Netissä suoritettavat ilmoittautumiset otetaan vastaan ainoastaan täällä foorumille rekisteröityneiden puolella.
Ilmoittautuessasi ME-pilkkiin sinun pitää kirjata itsesi foorumille sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ja sen jälkeen pääset ilmottautumaan kohdasta Rekisteröityneiden keskustelut. Jos et ole vielä jäsen foorumilla niin siitä vaan kirjautumaan. se on nopea ja vaivaton homma.
Ilmoittautuessasi laita vain nimesi uudella viestillä edellisen viestin perään. Ja tietenkin pieni "rohkaisu" seuraavallekin.
Ilmoittautua voi myös suullisesti/sähköpostilla suoraan jommalle kummalle seuraavsti:
- Eero Mäki P. 040-733 0183 eero.maki[at]phnet.fi
- Juha Paavola P. 044-915 7951 lkv.yllapito[at]gmail.com

* Ilmoittaudutaan omalla nimellä, selventää homman seuraamista.
* Ilmoittautujan pitää olla Lahden Kalaveikkojen jäsen.
* Ilmoittautuminen on alustavasti sitova.

Tietoja ja tulevia sääntöjä päivitellään tähän sitä mukaan, kun homma selkiytyy.
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2347
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

Foorumille rekisteröityminen ilmoittautumista varten

ViestiKirjoittaja juza » Ti Loka 28, 2008 00:59

Jos on jotain vaikeuksia foorumille rekisteröitymisessä, niin laittakaa ylläpidon sähköpostiin ( Kuva ) tietoa tulemaan, niin yritetään auttaa hommassa. ( Muista laittaa Spostiin, missä kohtaa rekisteröinti ei onnistunut)
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2347
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

ViestiKirjoittaja juza » Ma Marras 03, 2008 06:59

motteripeilanen kirjoitti:Ennätystehtailu ohjelmaan on laitettu hakemus ja Guinnesiin on rekisteröity.


Hieno homma! Tästä se lähtee. Elikkä seuralaiset! Ilmoittautumaan tempaukseen mukaan vaan.
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2347
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

Hieman tarkennusta "projektiin".

ViestiKirjoittaja juza » Ke Marras 26, 2008 06:36

Pikkujouluissa kaivattiin tänne vielä lisäselvitystä yrityksestä, joten tässä oleellinen. Kokonaisuutena pikkujoulujen paikallaolijat olivat yrityksen puolesta, mutta nimiä pitäisi alkaa tippumaan keinolla tai toisella.

Yhtäjaksoinen pilkkiminen samasta reiästä. Ennätyksen yrittäjänä Lahden Kalaveikot ry. Paikkana Lahden Vesijärvi/Ankkuri ranta. Tapahtuma alkaa ti 10.3.2008 ja päättynee ti 24.3.2008.

Kyseinen ennätys on tehty kolmesti aiemmin. Ensimmäinen 146h, toinen v.1977(Pyhäjärvi) 210h ja viimeisin v.1980(Hämeenlinna) 342h.
Aiemmat ennätykset tehty seurojen jäsenten voimin. Sama meininki meilläkin siten, että osallistuja tavoite on 70. Jokainen osallistuja pilkkii kaksi viiden tunnin vuoroa, sillä vuorossa on aina kaksi jäsentä kerralla.
Käytännössä jokaiselle tulisi keskimäärin yksi pimeävuoro ja yksi päivävuoro. Muutamat kyllä pikkujouluissa uhkasivat useammankin vuoron tehdä mieluusti ja yksi uhkasi jopa tehdä sen yksinään

Minimi tavoite on kaksi viikkoa ja seitsemän tuntia. Pilkkiminen ulkoilmassa ilman lämmitystä, satoi tai paistoi. Jonkinlainen tuulisuoja teltta tai jms. on suunnitteilla. Yöt voivat olla pitkiä ja kylmiäkin, mutta mitä pahempi keli niin sitä paremmalta ennätyksen rikkominen tuntuu. Reiän läheisyydessä on meininki pitää yllä lämmintä vaihtopaikka esim. asuntoauton voimin.

Tapahtumaan kerätään yhteistyökumppaneita, joista tunnetuimpana meitä tukee mm. Päijät-Hämeen Kalatalouskeskus sekä Vesijärvi säätiö. Tällä tempauksella ei ole tarkoitus seuran rikastua vaan tehdä pr:ää lajin puolesta.
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2347
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -


Paluu Arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa