Kuvat sujuvasti foorumiviestiin

Tänne ylläpito siirtää vanhoja keskusteluja. Kun joku keskustelu sattuu lämpiämään uudestaan, niin palautetaan foorumille sitten. Pysyy selvempänä.

Kuvat sujuvasti foorumiviestiin

ViestiKirjoittaja juza » To Marras 29, 2007 00:04

Nyt on mahdollista ladata foorumipostiin helposti kuvia kirjoittamisen yhteydessä. Viestiä kirjoitettaessa postikentän alapuolella näkyy kaikissa ulkoasuissa "Lisää kuva" -linkki.

Linkki aukaisee uuden ikkunan munkuvat.orgiin, johon voit muutamalla napin painalluksella ladata kuvan ja saat valmiin koodin kopioitavaksi suoraan foorumipostiisi.

Suosittelen testaamaan. Erittäin hyvin toimiva systeemi. Ja tuo mukavaa elävyyttä esim. reissuraportteihin ym., jos sattuu olemaan kamera mukana.

Ps: pidetään kuvat kuitenkin sopivissa rajoissa max. 640 x 480, ettei foorumin rakenne kärsi.

Jos tarvitsette jelppiä kuvien laitossa taikka esim kuvakoon muuttamisessa, niin ei kun laittakaa sähköpostilla kuva(-t) liitteenä. lkv.yllapito[at]gmail.com ja [at]- tilalle @
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2219
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

ViestiKirjoittaja juza » Ti Syys 09, 2008 07:24

Munkuvat.org uudistuu

Palvelu, jossa kuvien tallennusmahdollisuus on foorumilla (Munkuvat.org) kirjoitusvaiheessakin kirjoituslaatikon alapuolella linkki"Lisää kuva", on tulevan palvelimen vaihdon takia suljettu. Palvelu palaa toimintaan 18.9.2008 entistä tehokkaampana. Pahoittelemme katkosta.
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2219
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -


Paluu Arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa