Kalankäsittelykurssi Päijänne-instituutissa Koulutuskeskus-salpaus
(Kurssi tarkoitettu aikuisille)
23.5. - 24.5. -09
La 09.00 Tervetuloa ja kurssin esittely, kalan suolaus
kylmäsavustukseen
09.30 kalan käsittelyä + kalan säilyvyys
11.15 kalaruoka (valmistus).
12.00 keittiön siivous
12.20 kalan käsittelyä
14.20 kalan suolaus kuumasavustukseen.
15.00 marinadiliemien valmistus.
15.45 paikkojen siivous; kylmäsavu uuniin.
16.15 lopetus. Saunaan.
Su 08.30 kalatuotteiden valmistusta (marinadit)
09.30 kalan käsittelyä ja kylmäsavu uunista
11.30 ruokailu
12.15 lämminsavu uuniin.
14.15.kala uunista
14.45 tarkastellaan mitä tuotteita on tehty
15.15 siivous ja kotiin meno.
Psta Ari Eklund
Hinta 2 päivää 45,00 €. Yöpyminen 20 € + lakanat, jos ei ole omia
lakanoita niin 8,00 € lisä.
Ilmoittautuminen Pekka Kinnuselle, kinnunen.pekka[a.t]pp.inet.fi , 15.5.-09 mennessä. Maksimissaan 16 henkilöä otetaan kurssille. Ilmoituksessa maininta ”Kalaruokakurssi” sekä maininta jos haluaa yöpyä koululla. Huom. Kurssilta mahdollisuus ostaa kalaa mukaan.