M: Kamera Canon PowerShot SX 110 IS. MYYTY!

Tänne ylläpito siirtää vanhoja keskusteluja. Kun joku keskustelu sattuu lämpiämään uudestaan, niin palautetaan foorumille sitten. Pysyy selvempänä.

M: Kamera Canon PowerShot SX 110 IS. MYYTY!

ViestiKirjoittaja juza » Ke Syys 22, 2010 18:16

Kamera Canon PowerShot SX110 IS

Kuva Kuva Kuva
Klikkaa kuvia suuremmaksi

Kamera hyvässä kunnossa. mukaan Canonin oma kamerapussi/ -laukku. Näppärä kamera hyvällä zoomilla. Ostettu 3.8.2009 Anttilasta, hinta silloin 199€ (kuitti löytyy).
HP: 95€
Yht. tied:
Juha Paavola
044 915 7951 tai juza@lahdenkalaveikot.fi

9,0 megapikselin PowerShot SX110 IS:n 10x zoom tuo kuvauskohteen lähelle. Kasvojentunnistustoiminnon ja epätarkkuutta ehkäisevien tekniikoiden ansiosta henkilökuvat onnistuvat, ja helppokäyttötilassa kamera sopii perheen pienimmillekin.

Ominaisuudet

Kuvanvakaimella varustettu 10x optinen zoom-objektiivi
9,0 megapikseliä
DIGIC III ja iSAPS
Kasvojentunnistus AF/AE/FE/WB ja kasvojen valinta- ja seuraustoiminto
Automaattinen punasilmäisyyden korjaus
Liikkeentunnistustekniikka
3,0 tuuman nestekidenäyttö
20 kuvausohjelmaa, muun muassa Easy-helppokäyttötila
ISO 1600
VGA- ja LP-videot
Tuo tärkeät hetket lähelle.


Optisella kuvanvakaimella varustettu 10x optinen zoom-objektiivi
Optinen kuvanvakain kompensoi kameran tärähtelyä, joten kuvista tulee tarkkoja ja teräviä myös zoomattaessa. 10x optinen zoom tuo kaukaisetkin kohteet lähelle.

9,0 megapikseliä
9,0 megapikselin kennon ansiosta kuvat ovat tarkkoja, joita voidaan rajata tai tulostaa jopa julistekokoisina .

DIGIC III ja iSAPS
Canonin DIGIC III -prosessorin reaktioajat ovat erittäin nopeat, värientoisto on omaa luokkaansa ja kohinanpoisto on erinomainen. iSAPS-tekniikka optimoi kameran asetukset kohteen tietojen avulla ennen laukaisimen painallusta.

Kasvojentunnistustekniikka
Kasvojentunnistustekniikan ansiosta henkilökuvat onnistuvat aina. Kasvojentunnistus AF/AE/FE/WB -toiminto havaitsee jopa yhdeksät kasvot ja säätää tarkennusta, valotusaikaa, salaman asetuksia ja valkotasapainoa niiden mukaan. Näin henkilökuvien ihosävyt näyttävät aina luonnollisilta. Kasvojen valinta- ja seurantatoiminnon avulla voit valita pääkohteen ja seurata sitä, joten tärkeät kasvot eivät koskaan huku massaan.

Automaattinen punasilmäisyyden korjaus
Voit korjata punasilmäisyyden joko automaattisella korjaustoiminnolla heti otoksen tallentamisen jälkeen tai manuaalisen tai automaattisen korjaustoiminnon avulla toiston aikana.

Aina tarkkoja kuvia
Voit tallentaa tarkkoja kuvia myös hämärässä valaistuksessa ja kauaskin zoomattaessa. Kun liikkeentunnistustekniikkaa käytetään automaattisen suuren ISO-herkkyyden kanssa, se havaitsee kohteen liikkeen ja kameran tärähtelyn kasvojentunnistustekniikan, optisen kuvanvakaimen ja kohteen tietojen – kohteen kirkkauden ja kuvien välisten muutosten – avulla. Lisäksi ISO-herkkyys optimoidaan tarkkuuden ja kuvanlaadun maksimoimiseksi.

3,0 tuuman nestekidenäyttö
Suuren 3,0 tuuman nestekidenäytön katselukulma on laaja, joten kuvien sommittelu ja tarkastelu on helppoa.

Kuvausohjelmat ja värimuunnokset
20 kuvausohjelman ansiosta kuvat onnistuvat useissa erilaisissa valaitusolosuhteissa. Easy-helppokäyttötilaa käytettäessä sinun tarvitsee vain tähdätä ja laukaista. Kokeneiden kuvaajien iloksi käytettävissä on myös täydet käsisäädöt. Värimuunnoksilla kuviin voidaan lisätä esimerkiksi mustavalkotehoste joko kuvauksen tai toiston aikana.

ISO 1600
Suuri ISO-herkkyysasetus mahdollistaa kuvauksen ilman salamaa myös sisätiloissa ja muissa hämärissä valaistusolosuhteissa.

Videotoiminnot
Yhdellä painikkeen painalluksella voit tallentaa myös laadukkaita VGA-video-otoksia 30 kuvan sekuntinopeudella. LP-tilaa käytettäessä otokset vievät muistikortilta vain puolet normaalisti käytettävästä tilasta.
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2222
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

ViestiKirjoittaja juza » Su Syys 26, 2010 22:40

Myyty
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2222
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -


Paluu Arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa