Rapala Rahaston avustukset kaudelle 2017 haettavana

Yleistä keskustelua kalastuksesta.

Rapala Rahaston avustukset kaudelle 2017 haettavana

ViestiKirjoittaja juza » Pe Helmi 17, 2017 06:23

17.02.2017
Rapala VMC Oyj:n ja Normark Suomi Oy:n yhdessä perustama Rapala Rahasto etsii jälleen kotimaisia vapaa-ajankalastusta edistäviä avustuskohteita.
Rahaston päämääränä on tukea paikallisesti merkittäviä, kestävän kehityksen mukaisia kalavesien kunnostustoimenpiteitä, turvata vapaaehtoistyöhön
perustuvien talkoiden onnistumista, saattaa mahdollisesti laajempia, monivuotisia projekteja alkuun ja edistää omalta osaltaan näihin päämääriin tähtääviä
tutkimuksia ja muita esivalmisteluja.

Rahasto ei kuitenkaan halua ohjata varoja varsinaisiin kalojen istutuksiin


Kuva


Tukea voivat hakea mitkä tahot tahansa kuten osakas- ja hoitokunnat, kalastusseurat ja -piirit, vesien tai luonnon hoito- ja suojeluyhdistykset, paikalliset yhteisöt ja talkooporukat, yksityiset puuhamiehet, alan tieteelliset tutkijayhteisöt, yksittäiset tutkijat ja opiskelijat opinnäytetöihinsä, rahaston päämäärää tukevien menetelmien ja laitteiden keksijät, kehittäjät ja valmistajat sekä koulut ja muut oppilaitokset jne.
Hakemukset on lähetettävä huhtikuun puoliväliin mennessä.
Hakemuksen voi muuten tehdä täysin vapaamuotoisesti, mutta siitä on selvittävä seuraavat asiat: hanke, tapahtuma, tutkimus tai muu tarve, haettavan avustuksen määrä, vakuuttavat perustelut, hakijatahon taustatiedot ja yhteyshenkilön kontaktitiedot.

Hakemukset toivotaan mieluiten lähetettävän sähköpostiviestinä osoitteeseen rahasto@rapala.fi tai yksinkertaisimmillaan hakemuskaavakkeen voi myös täyttää ja lähettää nettiosoitteessa http://www.rahasto.rapala.fi, josta saa myös tietoa aiemmista avustuskohteista ja toimintamuodoista.
Mahdollista on lähettää hakemus myös postitse osoitteella Rapala VMC Oyj, Rapala Rahasto, Mäkelänkatu 91, 00610 HELSINKI.

Lisätietoja avustusmenettelystä saa Rapala Rahaston asiantuntijaneuvoston jäseneltä toimittaja Seppo Suuroselta puh. 0400 233339, seppo.suuronen@wmail.fi.

Viime vuonna Rapala-yhtiön 80 v juhla-apuraha 8.000 euroa kohdistettiin Mustijoesta elävä lohijoki -työryhmälle, joka on toiminut kokoavana voimana saattaakseen kuntien ja muiden alueen toimijoiden yhteistyöllä itäuusimaalaisesta Mustijoesta uudelleen sopivan meritaimenen luontaiselle lisääntymiselle.
Lisäksi Rapala Rahasto jakoi tuntuvia tuhannen euron avustuksia muun muassa Suomen Kalakirjastolle, Vaajavirran yläkanavan poikastuotantoalueen kunnostukseen Jyväskylässä, Gammelbackan purokunnostuksen loppuun saattamiseen Porvoossa, Parkanon Viinikanjoen taimenkannan edistämiseen, Tornionjoen Matkakosken pohjan puhdistamiseen sinne kertyneistä romuista ja roskista sekä tunturirautukantojen kestävän hyödyntämisen tutkimiseen.
Myös monia muita tahoja avustettiin pienemmillä apurahoilla ja välinelahjoituksilla.
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2403
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

Paluu Yleistä kalastuksesta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron