Kalalajiteemaiset haasteviikot, myös ruokaohjeet jakoon

Tänne ilmoituksia uistelukisoista sekä samaan ketjuun tulokset. Vieraat seurat/ym. kisailmot: Kun laitat kisailmoituksia, niin olisi suotavaa toimittaa samaan ketjuun myös kisan tulokset tai linkki tuloksiin. Kiitos! Otsikoksi: Mikä, missä ja milloin.

Kalalajiteemaiset haasteviikot, myös ruokaohjeet jakoon

ViestiKirjoittaja jusa » Pe Touko 15, 2020 07:00

Kuva

Kalastuskerhot ja muu järjestetty lasten ja nuorten toiminta ovat nyt tauolla. Nyt on aika keksiä muita tapoja pitää yllä kalastuksen kipinää siten, että toiminta on turvallista, mutta mielekästä.
Lanseerasimme viime viikolla sosiaalisessa mediassa Kalalajiteemaiset haasteviikot, jotka kannustavat meitä kaikkia kalastamaan omatoimisesti erityisesti lähivesistöissä nyt kevään aikana.
Haastoimme ihmiset myös jakamaan omia lajikohtaisia suosikkireseptejään ja kalaruokakuviaan muille. Luodaan kalastusyhteisöä nyt entistä voimakkaammin tekemällä yhteisiä asioita, vaikka olemme toisistamme fyysisesti etäällä. Jaetaan kokemuksia ja ilon hetkiä sosiaalisessa mediassa, joka ei tunne maakuntien rajoja. Jaetaan siellä myös paljon hyviä muistoja, jotka auttavat meitä pääsemään ikävien aikojen yli.
Toivomme kalastusseurojen jakavan tietoa haasteista ja kannustavan jäseniään osallistumaan näihin. Otathan sinäkin haasteet vastaan?

Viikkojen 13 ja 14 (24.3.-5.4.) haastelaji on SIIKA. Kuvan mukaan liitettävät some- ja lajitunnisteet #siikahaaste #vapaa_ajankalastajat ja ruokakuviin myös #siikaresepti #kalaruoka.

Viikkojen 14 ja 15 (30.3.-13.4) haastelaji on AHVEN. Kuvan mukaan liitettävät some- ja lajitunnisteet #ahvenhaaste #vapaa_ajankalastajat ja ruokakuviin myös #ahvenresepti #kalaruoka.

Viikkojen 16 ja 17 (14.4.-26.4) haastelaji on SÄYNE. Kuvan mukaan liitettävät some- ja lajitunnisteet #säynehaaste #vapaa_ajankalastajat ja ruokakuviin myös #säyneresepti #kalaruoka.

Viikkojen 18 ja 19 (27.4.-10.5.) haastelaji on HAUKI. Kuvan mukaan liitettävät some- ja lajitunnisteet #haukihaaste #vapaa_ajankalastajat ja ruokakuviin myös #haukiresepti #kalaruoka.

Viikkojen 20 ja 21 (11.-24.5.) haastelaji on SILAKKA. #silakkahaaste #vapaa_ajankalastajat #silakkaresepti #kalaruoka.

Seuraava haastelaji julkaistaan maanantaina 25.5.2020 SVK:n somekanavissa ja SVK:n sivulla. LUE LISÄÄ


SVK haluaa myös muistuttaa tässä ajassa vastuullisen kalastajan askelmerkeistä:
* Muista alamitat ja ota vain sen verran kaloja kuin tarvitset.
* Lähde kalaan vain terveenä. Jos tunnet itsesi yhtään kipeäksi, tai perheessäsi sairastetaan, jää kotiin.
* Kalasta nyt lähivesillä. Matkustamisen aika on myöhemmin.
* Kalasta yksin tai perheen kera ja muista pitää turvaväli muihin ulkoilijoihin ja kalastajiin, vähintään kaksi metriä.
Avatar
jusa
Site Admin
 
Viestit: 2421
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

Paluu Uistelukilpailut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron