Suomen ja Ruotsin merialueiden karttapohjat ja tuulikartta..

Välillä sitä tulee asiaa muustakin, niin tänne ne keskustelut, mikä ei liity kalastukseen.

Suomen ja Ruotsin merialueiden karttapohjat ja tuulikartta..

ViestiKirjoittaja juza » Ma Heinä 04, 2011 23:26

Suomen ja Ruotsin merialueiden karttapohjat ja tuulikartta nyt maksutta verkkokäytössä

Nautics Oy on julkaissut http://www.sailmate.fi sekä http://www.sailmate.se -palveluissa maksuttomaan verkkokäyttöön Suomen sekä Ruotsin merialueiden karttapohjat. Mukana myös Saimaa ja Päijänne. Karttapohjat perustuvat Liikenneviraston ja Sjöfartsverketin aineistoon. Palvelussa on nyt mukana myös Ilmatieteen laitoksen toimittama, meteorologin tarkistama tuulikartta.
Reittisuunnittelua ja paikannusta verkossa ja verkon ulkopuolella -pian myös Androidissa.

Sailmate sisältää myös reittisuunnittelusovelluksen, jonka avulla veneilijä voi suunnitella ja jakaa turvallisia reittejä Suomen ja Ruotsin vesialueilla. Suomen reitityksessä otetaan kartta-aineiston ja väylien lisäksi huomioon myös veneen ominaisuudet. Reitit voi viedä moniin plotterimalleihin ja heinäkuussa julkaistavassa Android sovelluksessa voi veneilijä käyttää hyödykseen myös paikannusominaisuutta.

Vuoroin vieraissa.

26.5.2011 julkaistu http://www.sailmate.se antaa myös ruotsalaisille veneilijöille mahdollisuuden tutkia maksutta oman maan kohteiden ja karttojen lisäksi myös Suomen karttapohjia ja kohteita. Luonnollisesti sekä suomalaiset että ruotsalaiset voivat suunnitella reittejä Ruotsin ja Suomen merialueilla.

Tuhansia veneilijöitä kiinnostavia kohteita Suomessa ja Ruotsissa.

Sailmate-palvelusta löytyvät Suomen ja Ruotsin vierassatamatiedot ja Turun Partio-Sissit ry:n luonnonsatamien sijainnit. Palveluntarjoajien lisäksi myös käyttäjät ovat lisänneet satoja kohteita, retkisatamista rantoihin ja varoituksiin. Kohteet voi reittisuunnittelusovelluksessa lisätä suoraan omille reiteille. Kohteita on jo yli 3000 Suomen ja Ruotsin vesillä.Lisätietoja:

Nautics Oy
http://www.nautics.fi/

Sailmate
http://www.sailmate.fi/

STT Info
Avatar
juza
Site Admin
 
Viestit: 2263
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 23:12
Paikkakunta: - Lahti -

Paluu Yleistä turinaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron