Yleiset pilkkikilpailut su 17.1.2010 Vääksy Vesijärvi

Tänne ylläpito siirtää vanhoja keskusteluja. Kun joku keskustelu sattuu lämpiämään uudestaan, niin palautetaan foorumille sitten. Pysyy selvempänä.

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Ke Tammi 20, 2010 09:52

Ei se reitti linkkinä siirry, mutta kalapaikka ainakin nyt näkyy. Ton pidemmällä en ketään tiedä käyneen.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 16:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » Ke Tammi 20, 2010 16:49

No eikös SM-esikisassa -92 noilla kulmilla ollut Sami? Vai koskiko veikkaus ainoastaan kaljaveikkojen yleisiä?
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 16:43
Paikkakunta: hollola

ViestiKirjoittaja kurkkupurkki » Ke Tammi 20, 2010 17:03

Täytyy sanoa että kaukana on.Se on sit erikseen kannattaako vääksyn kisassa juosta tuohon kyseiseen paikkaan?? Tuliko kaverille menestystä tuosta juoksusta.??Alle puolen tuosta matkasta löytyy jo 10 parempaa paikkaa kuin tuo kyseinen.Tietysti jos hermo ei pidä onkia jos joku on alle viiden kilometrin päässä niin sitten ymmärrän 8)
kurkkupurkki
Konkari
 
Viestit: 47
Liittynyt: To Joulu 06, 2007 22:49
Paikkakunta: hollola

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Ke Tammi 20, 2010 18:04

Melkonen retki sinne on, tulee paha olo tällee computterilla ku miettii reissua.
Ku ei voi kauheesti vinkatakkaan, jos joku viel vaikka muistais. Sanotaan ny et Jäähdyttelijä läikytti kahvikupposta, sillä puolet meni oikein. Kisa ku kisa käy veikkaukseen.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 16:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » Ke Tammi 20, 2010 18:22

No olisko sitten ollut Kopran Kapa niissä esikisoissa? Muistini mukaan niissä skapoissa joku tuolla oli. Mutta olin minäkin sitten varsinaisessa SM kisassa 92 samassa tasossa eli lahdekkeen toisella puolella eli Kailan niemen edustalla. Saman 2,5 kg olis saanut ihan mistä vaan. Mut kun oli ekan kerran se tunnin meno-paluu. Oli muuten paska reissu. Se ehdokas taitaakin olla Wessmannin Jani. :idea:
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 16:43
Paikkakunta: hollola

ViestiKirjoittaja kurkkupurkki » Ke Tammi 20, 2010 18:51

Epäilen ettei se jani ollut.Pulmaisa kysymys.Jos kysyttäisiin että kuka on samalla selällä,suht samaan suuntaan juostessaan(taisi mennä lastentarhaan)yrjönny ja kyykky paskat murjassu niin tietäisin vastauksen.Aikaa meni vissiin toimitusten kanssa 50min.
kurkkupurkki
Konkari
 
Viestit: 47
Liittynyt: To Joulu 06, 2007 22:49
Paikkakunta: hollola

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Ke Tammi 20, 2010 20:47

Ai kurkkiskin oli silloin esikisoissa? Miten silloin sait kaloja? Olit tainnu tulla just diskosta ku tollee pakki sekasin?

Ei ollu Janikaan oikea vastaus, ku jäähis tais sitä veikata. Huomenna kerron viimeistään vastauksen.

Oliko ite SM:ssä muutes kailanpohjasa tai tos linkin lahensuulla minkäverran väkeä? Jaa se oli eka kerran pitkät siirtymäajat just tuolloin..en muistanukkaan.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 16:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » To Tammi 21, 2010 09:43

No siinä Vohlan kulmilla oli porukkaa pirusti. Itse lahdella kymmenkunta ukkoa. Ite olin siinä penkassa. Meitä oli viis ukkoa siinä Kailan puoleisella kulmalla. Olis vaan pitäny pysyä samalla alueella mut kun tein sellasen puolentoista tunnin lenkin Vohlaan päin ja sain 10 ahventa sillä reissulla... Olis siitä sen reilun komosen pystynyt tekijämies onkimaan. Sillähän olis jo jotenkin -92 pärjännytkin.
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 16:43
Paikkakunta: hollola

joo

ViestiKirjoittaja harppa » To Tammi 21, 2010 20:31

:D :D Veikkaukseni on vähän tuonne vanhempaan kaartiin kuuluvia eka ehdotus on Mäkisen Imppa ja toinen Kainulaisen Martti, kaverit oli tuohon aikaan vielä aikas kovassa kunnossa. :P :P
Heissulivei
harppa
Konkari
 
Viestit: 40
Liittynyt: La Tammi 12, 2008 19:39
Paikkakunta: Kuusankoski

ViestiKirjoittaja kurkkupurkki » To Tammi 21, 2010 21:35

Tais olla Saarisen Jorma.
kurkkupurkki
Konkari
 
Viestit: 47
Liittynyt: To Joulu 06, 2007 22:49
Paikkakunta: hollola

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » To Tammi 21, 2010 22:20

Pitkiä retkiä Imppa ja Marttikin on varmaa vedelleet, veikkaan et niiden menohaluja on vähän rajoittanut se lyhyempi siirtymisaika mitä tässä kyseisessä kisassa oli.

Tuo linkin kisa oli se -92 SM-esikisa ja siinä paikassa pilkki Kopran Kari. Jannehan sitä arpokin jo mut tuomariston mielestä vaihto sen kalkkiviivoilla Janiin...no protesti aikaa on vielä jäljellä;)

Tosta kisasta voi varmaa vähä muistella samalla vanhoja...

Silloisena vuotena Tammikuussa oli LKV:n jotkut kisat missä lähtö oli jostain Kailan kulmilta ja Aallon Timppa voitti ne jollain 9kg tuloksella. Noina vuosina tuollainen 9-10kg oli hyvä voittotulos, silloinhan normi pikku kala oli sitä 10-15g:sta ja isoilla voitettiin harvoin, silloin yleensä Kake tai Jokke niitä isoja kajaan takaa joskus saattoivat saada.

Jostain sain korviini sen Timpan voittopaikan ja sotasuunnitelma esikisoihin alko hahmottumaan. Parin päivän kiertely kisa-alueella johti siihen et tämä paikka mis Kapakin, oli suurinpiirtein samaa tasoa ku joku lähempänäkin, siis mikään kanuunapaikka se ei ollut odotusarvoltaan mut ihan hyvä missä normi pientä kalaa leveessä rintamassa.

Silloin sitä oli kesältä hyvät pohjat suunnistuksesta, joten muutamalla vauhtikestävyys reenillä sai ropankin nopsaa vireeseen. Tuskasen pitkän avajaispuheen jälkeen pamahti tykki ja menomatkaan jäi 45 miniittiä. Tiesin et hyvällä kelillä sekin riittää, mutta kiire tulee. Ja kelihän oli hyvä, sellanen muutama sentti märkää lunta joka ei pyöriny vaan piti, samoin sopivasti myötä tuuli. Menomatka meni 38 minuuttiin vaikka kuivaharjun käressä piti kusta ylitankattu mehu.

Siihen jäi sopivasti aikaa heittää sadevaate päälle tuulensuojaksi ja muutenkin kaikki valmiiksi. Pikkuhiljaa sieltä sitte muitakin saapu, joku 10 ukkelia joista Kapa sinne perimmäiseksi missä se nuoli oli. Kainulaisen Sami jäi Kapan lahden etelä suulle hieman ulommas ja ite aloitin Samin tasolla samaisen lahden suulta aavistus Kailaan päin.

Kaloja alko tulemaan hyvää tahtia, mut ei lentämällä ku reikien alut. Pari tuntia meni nopsaan, mut sitte alko äijä jäätymään ja kalantulokin alko tökkimään. Sitte siihen hiipi eräs valvoja ja se sano et hyvähyvä, sulla on näistä miehistä parhain tahti, näytä hei väri. Näytin ja sainoin helvetti et on kylmä(just sellanen hytinä päällä et onkimisesta ei tahtonu tulla hyvää). Silloin en sitä paremmin tuntenu, mut sehän oli Piirosen Pertti valvojana!

Takasin jätin sen tunnin, joka paluuseen oli aikaa. Kapa ja Sami olivat mua edelliset lähtijät ja nekin olivat jo Kuivaharjun kylessä, joten aloin miettiin et näinkö kerkeenkään. Sain pojat sitte kiinni Kajaankallion kohdalla ja todettiin et kävellen ei keretä tästä. Muistaakseni niin Sami ku Kapakin myöhästyivät sitte kokonaan.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 16:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » Pe Tammi 22, 2010 08:37

Kai tolla aika lähelle menneelle tiedolla ja miltei yhtä kaukana seuraavassa koitoksessa käyneenä saa ainakin sen kahvit? Etkös sä pärjännyt aika hyvin niissä esikisoissa? Ite olin muistaakseni joku 13. lastentarhasta. Olisko ollut joku 5.5kg. Kärkimiehillä muistaakseni 6.8kg. Varmistahan Motteri nämä tiedot jostain niin näkee ettei ole dementia päässyt iskemään. Niin ja niihin köllikän vetäjiin pitää ilman muuta lisätä Korhosen Pertsa joka oli yhteen varmasti paras siinä lajissa. Ja tulihan se Paavokin välillä isojen kanssa rantaan.

Muistakko sen PM-kisan Laitorannasta pakkastalvena -87 kun ne veti tuplavoiton köllikällä sieltä ns laitapakan penkasta? Ite taisin jäädä junnuissa 2. tai 3. kun säästeltiin näppejä seuraavan viikonlopun Uudenkaupungin sm-kisaan. Nää pakkaset ei ole mitään -85 ja-87 talviin. Ja porukkaa oli pakkasesta huolimatta. Mun enkat on -37 ja pieni pohjoisviri. Oltiin reenaamassa Valkeakoskella historian ensimmäiseen maajoukkuealkukarsintaan. Kolme ahventa ja rukkaset käteen. Mut silloin tää laji oli vielä voimissaan...
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 16:43
Paikkakunta: hollola

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Pe Tammi 22, 2010 21:59

Sellanen pakkaskisa Vääksystä jäi mieleen et pakkasta oli 28 ja myrskytuuli 25ms. Tais impalta paleltua silloin sormi. Veston ja Kajaan välistä silloin voitto. Olin isojen perässä siellä syviä kolaamassa, joita en löytäny. Vähä ennen ajan loppumista siihe samaisen rotkon päälle vissiin syvimmmän kohdan kohdalle ajo kelkka ja kax ukkelia jäi siihen pilkille. Pois mennessä menin niiden kautta ku jotain siel husivat niin ukkelit olivat vetäneet tasapainoilla hirmuläjän todella isoja ahvenia jäälle ja kokoajan vetivät lisää. Siimaa niil ei ollu ku muutama metri käytössä et aika pesän kekkasivat pinnemmasta.

Se esikisa meni hyvin -92, 6,7kg sain ja se riitti, impan 6,5kg oli kisan tokaparas tulos. Ja periaatteessa "jäähis" kahvin saat ku sul arvaus jo kävi kohillaan.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 16:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » Pe Tammi 22, 2010 22:21

Eihän se mikään arvaus ollut vaan syvempien aivokerrosten vanhaa tietoa... vai myöhästy ne Kapa ja Sami silloin? Empä tota muistanutkaan. Silloin kylläkin jo Turun puolessa oleskelin, joten jälkispelit jäi kuulematta.

Se on sitten kahvit Oulussa vai kuinka? Joko teidän iskujoukoilla on treenisuunnitelmat hallussa? Meillä se Morri-Harrin Amerikan matka sotkee vähän kuvioita, mut lähössä ollaan.
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 16:43
Paikkakunta: hollola

ViestiKirjoittaja hojo » Pe Tammi 22, 2010 22:55

tunkeudutaan teidän keskusteluun sen verran et me reenetaan jo nyt virtuaalisesti ja mielikuva harjoituksilla :wink: muuten motteri oletko jo lähtökuopissa ouluun :?:
hojo
Konkari
 
Viestit: 40
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2007 19:07
Paikkakunta: hollola

EdellinenSeuraava

Paluu Arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa

cron