Yleisen SM-kahinat

Tänne ylläpito siirtää vanhoja keskusteluja. Kun joku keskustelu sattuu lämpiämään uudestaan, niin palautetaan foorumille sitten. Pysyy selvempänä.

Tasaista vääntöä!

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Ma Joulu 29, 2008 23:09

Perinteisissä seuran pikkujoulujen pöytäkeskusteluissa monet kilpailijat ja muutkin kalastuksen taustahenkilöt uumoilivat tulevasta pilkkikaudesta jälleen lyhyttä ja huonosyöntistä vesien ollessa pitkään auki. Sama virsi jälleen kasvihuone ilmiöstä johtuen, ajattelivat siellä monet. Tällä kertaa tuo vuosittainen kasvihuoneilmiö hössötys näyttää osuneen harhaan. Pilkkikausihan aloitetettiin aivan normaaliin aikaan, tosin isot selät ovat vasta vahvistumassa. Huonosyöntisyydestäkään ei vielä ihan varmuutta, sillä Kuuselan Joutjärven huima tulos puhuu ihan muuta, on vain mentävä sinne missä kalat ovat vaikka sitten vesurin kanssa.

Viime kauden laajan rintaman panostus ja halu menestyä, toi seuralle tukun hyviä sijoituksia kaikissa sarjoissa. Piste I:in päälle oli tietenkin Vääksyn SM:ssä menestyminen laajalla rintamalla.

Alkukauden runkosarjan menestymis tavoite kiiltää useamman hyökkääjämme silmissä. Runkosarjan sijoitustavoite monella on suora pudotuspelipaikka eli sijoittuminen neljän parhaan joukkoon, joka enteilisi mahdollisuuksia taistella jälleen mitaleista Pieksanjärven SM:ssä.

Joukkueena olemme minkä mittapuun mukaan tahansa, menestynein joukkue SM:ssä. Pistesaldo on karttunut tasaiseen tahtiin niin vieraissa kuin kotipelissä Vääksyssäkin. Juuri tuo ennennäkemätön tasaisuus eri järvillä on tehnyt meistä huippu vaarallisen ja myrkyn nopean. Mielestäni vastustajamme ovat pelanneet SM:ssä enemmän takki auki -rock pilkkiä. Vastaavasti taktiikkamme pelata enemmän kiekollista peliä koko ketjulla on tähän asti toiminut vastustajiin, joiden suuret virheet kiekollisessa pelaamisessa ovat astuneet kentällä esiin viimeistään siinä vaiheessa, kun hyökkäys päässä on mellastanut tiivis tuuliviiri ketjumme.

Viime talvena ratsastimme mitalille loistavan taktiikan ja tuhoisan ylivoima pelimme ansiosta. Tänä talvena Joken ikävä sarjan vaihto vie voimaa hyökkäyksestä, mutta nuoriso ketjumme onneksi tulee avuksi Rusilan Teron johdolla paikkaamaan menetettyä pelimiestä. Ehkä ensi vuoden pikkujouluissa Joken pelipaita nostetaan poliisien majan kattoon Hall Of Fame tyyliin.

Markon parin viime vuoden kaltaiset lähes epäinhimilliset kisa- ja treenisuoritukset ovat vuorostaan ruokkineet joukkuettamme ja kyseinen työnäyte on ollut kerrassa upea, joista aiemmat veturimme Jani ja Tuomo ovat olleet myös otettuja.

Alkukauden peleistä Teemun, Peran II ja Tuomon VI sijat ovat olleet hyvinä alkuina kaudelle. Hojon lääkäriltä saama pelikielto piti hänet Joutjärven pelistä sivussa, samoin moni seuramme jäsen joutui kyseissä pelissä tuomaripelin uhriksi, sillä pelaajillemme vihellettiin ennen pelin alkua jo pieni ottelurangaistus syöttien saamattomuuden vuoksi. Useammalle jäi sopivasti tästä johtuen virtaa penaaliin, joten Työtjärvellä Riihimäki on helisemässä mikäli pelitapa ja intensiteetti on sovitettu vastustajaan sopivaksi.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 16:53
Paikkakunta: Viiala

Pieksamäki 2009

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Pe Helmi 06, 2009 22:57

Tänä vuonna näyttäis tässä vaiheessa kolmen joukkueeseen ainakin mahdollisuuksia. Ihan jokaiselta en vielä ole saanut vastauksia sähköpostilla tai muutenkaan, mutta ohessa ainakin ne joista jotain tietoa on. Päivittelen sitten lisää. Päivitin muutes SM-sija taulukon seuralaisista.

Hojo
Jani
Jussi(ehkä)
Keijo
Marko
Pera
Pete
Piukku
Teemu
Topi
Ossi(ehkä)
Tero
Hämäläinen Juha-Pekka
Leikas Esko
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 16:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Ke Maalis 11, 2009 21:17

Huominen Cooper testi siirretään Radiomäen kentältä Kukonkoivun kentälle, kun siellä samanoloiset kelit kuin Pieksänjärvellä. Vedetään se yhteislähtönä pilkkivarustuksessa et saadaan tuntuma kisaetenemiseen. Paikallisradio lupas tulla tekee jutun.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 16:53
Paikkakunta: Viiala

ViestiKirjoittaja pilikki » To Maalis 12, 2009 01:33

Niin teillä ei ole mahdollisuun saada uimahalli vuoroja. Vesijumppa pilkkireppu selässä herättäisi mediankin mielenkinnon.
pilikki
Konkari
 
Viestit: 24
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 13:20

Edellinen

Paluu Arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa

cron