SM-pilkki 2011

Tänne ylläpito siirtää vanhoja keskusteluja. Kun joku keskustelu sattuu lämpiämään uudestaan, niin palautetaan foorumille sitten. Pysyy selvempänä.

Re: SM-pilkki 2011

ViestiKirjoittaja pilikki » Ma Maalis 21, 2011 23:56

Mulle taisi livahtaa pilkki tai pilkku virhe siihen vihjeeseen mutta ei se olisi ihan mahdoton ollut, nimittäin se pilkki.
Itse aloitin Lukkarinsaaren takaa 1,5 metrin vedestä. paikasta jossa torstaina oli kohtuullisesti kalaa. Ensimmäinen tunti oli ihan hyvä huolimatta aikamoisesta tungoksesta. Toinen tunti yksikkö ahvenia paksumpien lumipenkkojen alta ja kolmas vielä heikompaa. Sitten petti hermo...
Kakkospaikka oli Lukkarinsaaren pohjoispäässä reilun vaaksan vedessä. Torstaina siitä löytyi isoja mutta taisi Motterin näkemät lauantain reenaajat olla juuri tuossa. Kaveri tarkisti paikan vielä perjantai iltana ja sanoi että paikalle oli ilmaantunut sen jälkeen mönkijän jäljet ja paljon avantoja. Siltä paikalta rehti kiloinen siika ja kiiski.
Pikkusen v..tutti ja mietin jaksanko palata aloituspaikkaan, onkiaikaa olisi jäänyt siellä käytettäväsi varttitunti mutta takki oli siinä vaiheessa jo suhteellisen tyhjä. Loppu sitten toivotaan toivotaan meiningillä ilman tulosta.
Koko kisa morri ongintaa. Reilun kokoinen papukaija sinisellä hileellä höystettynä.
http://maps.google.fi/maps/ms?ie=UTF8&h ... 68056&z=13
pilikki
Konkari
 
Viestit: 24
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 14:20

Re: SM-pilkki 2011

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » Ti Maalis 22, 2011 09:36

Kävit Petteri aika lähellä meidän vaihtopaikkaa. Sen 4 patin pohjois- ja länsipenkassa oli isoa kalaa ihan hyvin perjantaina päivällä. Pakan päällinen oli tyhjä. Paikka jäi myöskin hakkaamatta. Me oltiin koko joukkue Lukkarinsaaren, Mänkin ja Mänkin karin välisellä matalalla alueella. Isoja kaloja ja pientä tilkkeeksi. Tavoite oli onkia joukkueena tasaisesti ilman riskejä. Suurin kala siitä 40 cm vedestä oli reenissä Samin köllikkä jonka kuvankin näit.

Liikaa tuli porukkaa aluksi, mutta lähtivät onneksi pois kun eivät juuri saaneet mitään. Me hierottiin siinä koko päivä ja taktiikka onnistui siihen paikkaan ihan hyvin. Nikullata lähti kolmet vehkeet. Suurimmat oli kisassakin 500g luokkaa. Muilla ei tainnut niitä ongelmia olla. Ite vetelin ketjulla ja morrilla vuoronperää. Riski tiedettiin että saatetaan hävitä jos tulee johonkin joukkueeseen pari isoa pussia, mutta kokonaisuus oli ihan hyvä.
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 17:43
Paikkakunta: hollola

Re: SM-pilkki 2011

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Ti Maalis 22, 2011 21:40

Pilikki: Kyl ne sun vehkeet olisi olleet ihan kohillaan mulle, tai ainakin moneen kertaan kurkin vapani läpi, että eikö nyt ole yhtään pienempää morria missään kiinni. Vihdoin viimein sitten rakensin yhden pienen morrin kiinni, mutta eipä se siitäkään syttynyt paitsi kiisket. On se ihme touhua et aina paikkoja tyhjätään harjoituskielto päivänä, valvonta ei ota toimiakseen. Janne ja Nikula ne siellä etuselällä näkivät sillo lauantaina kalassa. Miten se kielto menee? Oliko niin et silloin ei saa koko alueella kukaan kalastaa? Sait muuten hyvin kalaa,vielä kun se varamesta olisi ollut hengissä niin oksat pois.

Janne: Jaa mä hokasin sitte teidän varapaikan, no varmaan olin katseiden alla..mä olin se punatakkinen jos näitte. Se muuten oli hakkaamaton patti tosiaankin, mutta mun voimilla ei koko seutua jaksanu vääntää. Siinä oli sellainen mökille lingottu ura joka oli tuiskunnu umpeen, siinä noita tirrejä oli mitä oli, tai ilmeisesti siinä oli niitä isompiakin mutta ei vaan osannu. Aika yllätys, että aika moni tosiaan onki ihan noita matalia tai siis pirun matalia. Ja onnea mitskusta ja hyvästä sijasta sinnekin. Mites muuten menikö palkintojen jako sujuvasti? Ilmeisesti punnitus tökki loppua kohden pahasti, mikäköhän siinä oli syynä? Nii ja meidän joukkueesta vielä uupuu yhden miehen tulos..onneksi ei mitää 15kiloa.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 386
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 17:53
Paikkakunta: Viiala

Re: SM-pilkki 2011

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » Ke Maalis 23, 2011 09:22

Kiitoksia! Ihmeen matalaan se kala oli itsensä tukkinut. Erityisesti ne kaikkein suurimmat. Sitähän se kylläkin on koko talvi ollut . Niin siitä auratulta uralta olis pitäny edetä 250-300m pohjoiseen. Kalat penkassa 5,5-8m. Me ei oikein nähty mitä siellä tapahtuu kun Lukkarinsaaren pää jäi väliin. Ei siitä oikein uskaltanut hirveesti ryntäillä minnekään kun koko ajan oli jonkinlainen tuntuma kalaan. Tulosten julkasuhan kesti kun nälkävuosi.

Voisko Tapsa siihen mitenkään jaoston tasolla vaikuttaa, että ettei miesten sarjaa jaettais aina ihan viimeseks kun paikalla ei enää ole ketään? Miesten joukkue kun on yksi arvostetuimmista kuitenkin. Paikalla ei tainnut nytkään olla juuri muita kun palkittavat joukkueet.
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 17:43
Paikkakunta: hollola

Re: SM-pilkki 2011

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » Ke Maalis 23, 2011 09:28

Niin jäi kommentoimatta ne lauantain onijat. Oltiin katsomassa Samin myyntipaikkaa kun huomattiin että siellä on ainakin 5 ukkoa ongella. Sanottiin paikalla oleville järjestäjille, jotka kehoittivat menemään kisakansliaan!!! Ei näköjään viestit oikein kulkeneet muuten. Käytiin siellä sitten sanomassa ja lupasivat hoitaa valvojat paikalle. Lukkarinsaaren pohjoispäässä oli tosiaankin sunnuntai aamuna tuoreita mönkkärin jälkiä ja pirusti reikiä kun vei Kopran Tepan kalapaikalle ennen kun menin omalle paikalleni.
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 17:43
Paikkakunta: hollola

Re: SM-pilkki 2011

ViestiKirjoittaja pilikki » Ke Maalis 23, 2011 10:58

Ei sieltä löytynyt vastuunkantajaa mihinkään asiaan. Olivat rakentaneet organisaationsa niin että jokaisella oli oma tehtävä ja muut eivät tienneet siitä mitään eikä puuttuneet toisen vastuualueeseen metrin kepilläkään.
Näkikö kukaan valvojia jäällä? Porukka kulki HF luurit korvalla ja puhuivat juttujansa. Epäilen että kaikki ei olleet hätäpuheluja.
On vakiintunut käytäntö että miesten sarja arvostetuimpana on viimeisenä palkintojen jaossa. Jonkun oltava sillä paikalla.
Nyt sinne meinasi jäädä parhaan nuoren palkitseminen :twisted:
En malta ottaa vertailukohdaksi Pieksämäen punnitus ja tulospalvelua. Käytössä oli samat vaaát ja vielläpä sama määrä.
Osanottajia hiukan enemmän mutta tuskin kukaan joutui jonottamaan. Tulokset printatussa muodossa 2 minuttia yli kolmen
ja palkintojenjako alkoi heti protestiajan mentyä umpeen. Pikkusen yli neljän homma ohi. Kenelläkään ei ollut vaikeaa seurata palkintojen jakoa loppuun asti.
Kolme tuntia ei ole pitkä aika ihmisen elämässä mutta tuolla tuo ylimääräinen kolmetuntinen tuntui pitkältä :cry:
pilikki
Konkari
 
Viestit: 24
Liittynyt: Su Marras 02, 2008 14:20

Re: SM-pilkki 2011

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » Ke Maalis 23, 2011 22:22

Nii Janne, tolla varapaikallanne ei ollu ketää kokopäivänä et ne kalat jäi sinne suu auki. Siihen nenän kärkeen Savola oli yhden rukstin laittanut ja sinne vähän olin menemässäkin, mutta sitte vaan jäin siihen pakalle. Näin muutes kaksi valvojaa perhesarjan rajalla ja ne joutuivat työhönkin sillä eräs pilkkijä siirtyi kisan aikana perhesarjan puolelle, josta valvojat sen hääti pois..eivät kyllä ottaneet korttia pois, jos ny olis tarvinukkaan.
Olin tossa Aten kanssa juttusilla ja kysäsin sen iän niin 21v oli plakkarissa. Veikkaanpa, että historiankirjoihin saatiin nuorin voittaja Miesten sarjaan kautta aikain? Viime vuonna kuulema oli 26v voittaja. Palkinnoksi Atte sai sen soutulaitteen jonka hinta kuulema 400e ja lahjakortin, jonka arvo 200e, onko se paljon vai vähän? Muut mitalistit saivat pelkät lahjakortit. Isoin punnittu ahven oli tällä kertaa 1080g ja osanottajia 2291. Atte muutes tiesi, että joku sen kaveri oli saanut nyt kisassa kilosen ja se toinen isompi ei mahtunut miteenkään päin reikään.
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 386
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 17:53
Paikkakunta: Viiala

Re: SM-pilkki 2011

ViestiKirjoittaja jäähdyttelijä » To Maalis 24, 2011 08:51

No siinä olis ollu ihan hyvä paikka. Vaikka mitalisaumat mielestäni. Muut siinä ei meistä kurvailleetkaan. Ainoastaan pe iltana katsottiin kirkon puoleinen penkka, josta ei kyllä juuri kalaa löytynyt. Ei se Liukkosen Teemukaan paljoa päälle 20 ollut kun Karjalohjalla voitti. Jotenkin tuli mieleen että olisi ollut juuri 20.
jäähdyttelijä
Konkari
 
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 17:43
Paikkakunta: hollola

Edellinen

Paluu Arkisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron