Maajoukkuekarsinta

Tänne ilmoituksia pilkkikisoista sekä samaan ketjuun tulokset. Vieraat seurat/ym. kisailmot: Kun laitat kisailmoituksia, niin olisi suotavaa toimittaa samaan ketjuun myös kisan tulokset tai linkki tuloksiin. Kiitos! Otsikoksi: Mikä, missä ja milloin.

Maajoukkuekarsinta

ViestiKirjoittaja motteripeilanen » La Helmi 28, 2015 23:16

Ensivuoden pilkin maajoukkuepaikoista käytiin tänään tiukka vääntö. Seurastamme oli edustus jäänyt yksin Atte Mustalahden harteille, mutta varsin mallikkaasti hän pärjäsi tuossa niin haastavassa kilpailussa. Aten alkutalven loistavat kisasuoritukset nostivat toimituksen ennakko odotukset varsin korkealle. Kilpailusta kolmelle oli tarjolla paikka auringossa, mutta sijan päähän se tällä kertaa jäi Aten ollessa hienosti neljäs.
Otteita Aten haastattelusta: Kilpailuvesi pidettiin salassa, joten kilpailuvesi ja alue oli kokonaan vieras. Aloituspaikan valinta ei osunut aivan nappiin, joten alku meni hieman haeskeluksi. Pikkuhiljaa järven luonne selvisi, sillä kilpailijat olivat kovin liikkeesä eli nihkeä järvi kyseessä. Ongin alkuun eri syvyyksissä ja aivan matalasta vedestä sain ainoastaan tuntuman kalaan. Alkuun tietysti kokeilin mahdollisimman nopeeta peliä, mutta ne kokeilut eivät tuntuneet toimivan..pian oli repusta kaivettava morrivehkeet ja se olikin loppupäivän väline. Alkuun oli vaan melkoista haeskelua sopivan kokoselle syötille sillä kalani oli 5g kokoa...määrällisesti pärjäsin hyvin, mutta tuo kalankoko oli se mikä tänään ratkasi. Hieman jäi harmittamaan ne kokonaan uupuneet bonuskalat, sillä joillakin oli niitä parisatasia seassa.
Tulokset: http://www.etelasavonvapaa-ajankalastaj ... 202015.htm
Pitkä päätyyn
motteripeilanen
Konkarimode
 
Viestit: 386
Liittynyt: Ma Joulu 03, 2007 17:53
Paikkakunta: Viiala

Paluu Pilkkikilpailut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron